29 Eylül 2012 Cumartesi

0 Yargıç Dredd


Bu hafta 2′si yerli, 5 film vizyona girecek. 28 Eylül Cuma günü vizyona giren filmler arasında eleştirmenlerden olumlu not alan filmler bulunuyor.  Sinan Çetin’in Çanakkale Savaşı’nı anlattığı “Çanakkale Çocukları” ile Özgür Özberk’in komedi türündeki “N’apcaz Şimdi” filmleri, bu hafta gösterime giriyor. “Yargıç Dredd”, “Roma’ya Sevgilerle” ve “Rec 3: Diriliş” filmleri de bu hafta sinemaseverlerle buluşacak. Yargıç Dredd Filmi eleştirmenlerin olumlu eleştirilerini alan Judge Dredd’in yeni uyarlaması “Dredd 3D” (Yargıç Dredd 3D, 2012). Dredd’e Yüzüklerin Efendisi: İki Kule filminde Eomer karakteriyle tanıdığımız Karl Urban canlandırıyor. İlk olarak 1995 yılında oldukça başarısız bir çizgi roman uyarlamasına imza atan “Judge Dredd”, bu sefer yepyeni bir kadroyla beyazperdeye geri dönüyor. ABD yapımı film macera sevenlere hitap ediyor.



Filmin konusu; Polislerin artık hem jüri, hem de yargıç görevi gördüğü bir gelecekte geçen film, Yargıç Dredd ve Anderson’ın çete lideri Ma-Ma’ya ait Peach Trees Binası’na bir cinayeti araştırmaya gitmelerini konu alıyor. Dünyanın Atom Çağı’na girdiği gelecekte insanlar megapollerde yaşamaya başlıyor. Suça karşı acımasızca mücadele eden polis güçleri suçlu potansiyeli gördüğü her insanı acımasızca cezalandırmaktadır.
Yönetmen: Pete Travis
Oyuncular: Lena Headey, Karl Urban, Domhnall Gleeson, Olivia Thirlby, Langley Kirkwood, Deobia Oparei, Brandon Livanos, Allen Irwin, Luke Tyler
Senaryo: Alex Garland, Carlos Ezquerra

0 yorum:

Yorum Gönder

 

İnternetten Para Kazanmak...!! Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates