29 Eylül 2012 Cumartesi

0 Rec 3 Diriliş


Bu hafta 2′si yerli, 5 film vizyona girecek. 28 Eylül Cuma günü vizyona giren filmler arasında ilginizi çekecek filmler bulunabilir. Sinan Çetin’in Çanakkale Savaşı’nı anlattığı “Çanakkale Çocukları” ile Özgür Özberk’in komedi türündeki “N’apcaz Şimdi” filmleri, bu hafta gösterime giriyor. “Yargıç Dredd”, “Roma’ya Sevgilerle” ve Rec 3: Diriliş filmi[REC] Génesis” filmleri de bu hafta sinemaseverlerle buluşacak. vizyona girecek yabancı filmlerden Rec 3: Diriliş Filminin iki filmi çok beğenilince serinin üçüncü filmi sunuluyor. İspanya yapımı Rec 3: Diriliş Filmi  Dram,  Gerilim,  Korku sevenler için uygun bir seçim.
Filmin konusu;

Yasaklı Sitelere Giriş Yöntemleri İçin Tıklayın


Koldo ve Clara hayatlarının en önemli günüde her şey çok normal başlamıştır, özellikle gelin ve damat ile onların aileleri olmak üzere herkes bu önemli günün tadını çıkarmaktadır. Fakat birdenbire bazı misafirler, ne olduğu anlaşılmayan bir hastalığın belirtilerini göstermeye başlar. Gelin ve damat daha şaşkınlıklarını üzerlerinden atamadan kendilerini bir kabusun içinde bulurlar. Hayatlarının en mutlu günü hayatlarının en korkunç gününe dönüşür.
Yönetmen: Paco Plaza
Oyuncular: Leticia Dolera, Diego Martín, Carmen Contreras, Antonio Barroso, Xavier Ruano, Àlex Monner, Blai Llopis, Paco Moreno, Javier Botet
Senaryo: Paco Plaza, Luis Berdejo

0 yorum:

Yorum Gönder

 

İnternetten Para Kazanmak...!! Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates